Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/07/2024 | 07:43 h
Ensenyament
previsio
 
 
25/07/2024 | 07:43 h
Inici >

Ensenyament

Un dels aspectes que més importància tenen en una societat és l'educació. Tenint en compte el creixement que ha sofert Palafolls en els últims anys, des de la Regidoria d'Ensenyament vetllem per al correcte procés d'escolarització obligatòria dels infants a partir de l'any fins que finalitza la seva etapa d'escolarització. 

 • Casal d'Estiu

  19/5/2022

  Èxit de preinscripcions al casal municipal d’estiu

  En total s’han tramitat 280 sol·licituds que han sobrepassat l’oferta disponible per l’edició d’enguany d’aquesta activitat.
  Per exemple,  pels matins de juliol s’ofertaven unes 200 places, però la demanda ha estat major. En la primera quinzena hi ha 220 sol·licituds mentre que per a la segona quinzena n’hi ha 230.

 • llar infants

  9/5/2022

  Comencen les preinscripcions per a la Llar d'Infants

  Avui dilluns s'inicia el procés de preinscripció pel proper curs de la Llar d'Infants Municipal Palafollets.
  Les famílies que vulguin apuntar el seu fill o filla al centre, han de sol·licitar-ho abans del proper dia 20 de maig a través del procés telemàtic o presencialment, pèvia cita prèvia, a l'OAC.

 • Casal d'Estiu

  28/4/2022

  Ja disponibles les preinscripcions per al Casal d'Estiu 2022

  Tal com es va informar a la reunió informativa del passat dimarts 26 d'abril, des d'avui ja es pot realitzar la inscripció al Casal d'Estiu per aquest 2022.

  La presentació de sol·licituds d'admissió al servei del Casal d’Estiu municipal es pot realitzar de manera telemàtica fins al 16 de Maig, mitjançant el document d'instància que trobareu adjunt a la notícia.

 • La Banda de Palafolls enregistra en seu tercer disc

  27/4/2022

  Festa de celebració del 25è aniversari de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls

  Aquest divendres, a partir de les 7 de la tarda, l’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMID) ha preparat la festa pel seu 25è aniversari a Palafolls.
  Un aniversari que, a més, coincideix amb la recent homologació que ha fet la Generalitat, cosa que garanteix la qualitat de l’ensenyança i del centre educatiu.

 • 615-04

  26/4/2022

  S’obre la convocatòria d’enguany per participar al Premi de Treballs de Recerca de l’Ajuntament de Palafolls que arriba a la seva XV edició

  El Premi de Treballs de Recerca de l’Ajuntament de Palafolls és un guardó que es convoca anualment per reconèixer l’excel·lència d’aquells treballs d’investigació, realitzats de forma individual o grupal, de l’alumnat que estigui cursant 2n de Batxillerat al centre d’educació secundària de la població.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43