Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/07/2024 | 11:38 h
Esports
previsio
 
 
25/07/2024 | 11:38 h
Inici >

Esports

 • Campo_de_futbol_de_palafolls

  10/5/2022

  Arriben les inscripcions per als campus esportius d’estiu


  El Club Patí Palafolls, el Club Taekwondo Juls Palafolls, el Club Deportivo Palafolls, el Club Futbol Sala Sant Lluís i el Club de Bàsquet Palafolls ja tenen a punt les inscripcions per als campus esportius d’estiu, que enguany se celebraran del 27 de juny al 29 de juliol, en diverses instal·lacions esportives del municipi.

 • piscina 1

  4/3/2022

  Es busca l’empresa per començar les obres de la piscina a finals de març

  Aquesta setmana ha finalitzat el procés de licitació de la reforma integral de la piscina de Palafolls. Finalment aquest procés ha quedat desert pels defectes administratius de l’única proposta presentada, i no per la seva qualitat. De fet, el procés s’ha declarat desert just en l’últim tram de la valoració de la proposta.

 • Piscina Municipal 2020

  11/2/2022

  Tornen a sortir a licitació les obres de reforma de la piscina

  Ahir l’Ajuntament de Palafolls va treure de nou a licitació les obres de la piscina després que es declarés desert el primer procediment de contractació, ja que l’única empresa presentada llavors no va aportar tota la documentació requerida prèvia a l'adjudicació.

 • Campo_de_futbol_de_palafolls

  9/2/2022

  Es crea el Consell Esportiu de Palafolls

  Aquest dimarts a la tarda es va fer la presentació del que ha de ser el nou Consell Municipal d’Esports de Palafolls a totes les entitats esportives del nostre municipi. La intenció de l’Ajuntament és que el ple ordinari del mes de març aprovi la creació d’aquest consell com a òrgan de participació i consulta ciutadana en tots els temes relacionats amb l’esport al nostre municipi, incloent-hi...

 • Prova esportiva a Palafolls

  15/9/2017

  Demà arriba la 7a Milla Urbana de Palafolls

  La cèntrica avinguda Costa Brava tornarà a ser demà dissabte a la tarda l’escenari de la Milla Urbana de PLF, una prova esportiva oberta a totes les edats.El recorregut màxim de la milla és de poc més de quilòmetre i mig, cosa que la fa apta per a totes les edats, ja que, a més, es va adaptant el recorregut segons l’edat dels participants.

Més notícies

Serveis

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43