Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/07/2024 | 12:19 h
previsio
 
 
25/07/2024 | 12:19 h
Centra els elements al mapa

Escola les Ferreries


L'Escola Les Ferreries és un dels dos centres públics d'educació infantil i primària de Palafolls. Actualment som una escola de dues línies amb algun grup triplicat i amb més de 500 alumnes matriculats. S'imparteixen tots els nivells de segon cicle d'educació Infantil (P-3, P-4 i P-5 ) i tots els nivells d'educació primària.
La nostra escola és pública, democràtica i no confessional. No obstant això, la llei dóna el dret a rebre classes de religió.
L'horari del centre per als alumnes de primària és de 9 a 12:30h del matí i de 15 a 16:30h de la tarda.
Donem importància a la puntualitat. Per això les portes de l'escola es tanquen a les 9:05 i a les 15:05, no permetent-se l'entrada de cap alumne que no porti justificant seriós (visita al metge, DNI...).
La llengua d'ensenyament és el català. A partir de primer de primària es comencen les classes de llengua castellana segons la normativa vigent. La llengua estrangera que s'imparteix és l'anglès, a partir dels 4 anys. L' AMPA ofereix activitats extraescolars cada curs i també ho fan l'Ajuntament i altres entitats. L'escola disposa de servei de menjador amb cuina pròpia.
Què s'hi pot trobar?
- Aules de grup: En aquests moments disposem de 20 tutories o aules de grup. En elles simparteixen la majoria d'àrees i és un espai propi del grup assignat. Les aules disposen de pissarres digitals o de projectors de vídeo.
- Aules d'Informàtica:Les dues aules d'informàtica disposen d'ordinadors connectats en xarxa. Les aules disposen també d'ordinadors en xarxa, wifi o cablejades.
- Sala de Psicomotricitat: La sala de psicomotricitat està destinada a les activitats psicomotrius de l'etapa d'educació infantil.
- Gimnàs: Es tracta d'un espai equipat perfectament per a les activitats d'educació física i amb vestidors i dutxes per a l'alumnat.
- Aules de petit grup: Són petites aules que es fan servir per a activitats diverses com reforços, desdoblament de grups, etc.
- Aules d'educació especial i aula d'audició i llenguatge.
- Sala de mestres: És un espai dedicat als mestres que serveix com a punt de trobada, lloc de reunions, consulta de materials educatius i de publicacions, lloc per impartir cursos i seminaris, etc.
- Sala d'audiovisuals on també es fan classes de música.
- Menjador.
- Patis i zones d'esbarjo: L'escola té una pista poliesportiva i un pati de sorra per a primària. A infantil disposen de dues zones de pati, també de sorra.


 Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43