Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/07/2024 | 21:12 h
previsio
 
 
13/07/2024 | 21:12 h
Centra els elements al mapa

Can Batlle - Local de Joves


El Local Jove de Can Batlle al barri Santa Maria, en un entorn natural i tranquil. El Local està format per dues parts: una és la masia, on es pot trobar la sala d’ordinadors i la sala de reunions. L’altre consta d’un local amb dues plantes on s’hi pot anar a jugar al billar o amb els jocs de tala que hi ha. A baix hi ha una sala d’esbarjo, a la qual hi ha futbolins, taula de ping-pong i dos bucs d’assaig, els quals el poden utilitzar els joves fent la reserva prèviament.

A la masia, primer de tot ens trobem amb la sala d’ordinadors, un espai per poder fer els deures, treballs en grup... o simplement connectar-te a Internet. Es disposa de set ordinadors amb connexió a Internet i amb servei d’impressió gratuït, dels quals els adolescents i joves en poden fer ús durant un temps limitat. La següent sala és la de reunions, la qual s'utilitza no només per fer-hi reunions, sinó que també s'imparteixen diversos cursos, com per exemple, el de monitors/es del lleure o el de tècnic de so.

 

L’altre edifici, considerat com el punt de trobada dels joves, és un espai on aquests poden anar  a passar la tarda... Es mira de poder oferir un ventall ampli de possibilitats perquè tothom que vingui si trobi a gust. Pels músics joves que no tenen un lloc on assajar, poden disposar dels bucs d’assaig. També disposem d’un projector on es poden veure pel·lícules, jugar a la play, etc

 Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43