Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/07/2024 | 09:54 h
previsio
 
 
25/07/2024 | 09:54 h

Servei Local d'Ocupació


El Servei Local d’Ocupació disposa d'una Borsa de Treball, un servei gratuït  que  dona suport a les persones en recerca de feina, ja siguin aturades o en actiu, i a les empreses amb activitat al territori que cerquen candidats adequats per a les seves vacants laborals.

 

Així posem en contacte candidats disponibles i amb el perfil sol·licitat, amb les empreses que necessiten incorporar professionals, per tal de facilitar i agilitzar el desenvolupament dels processos de selecció. 

 

Les empreses defineixen el lloc de treballa a cobrir, i en poc temps, disposa de les dades curriculars dels candidats, amb els que pot contactar per iniciar el procés de selecció. 

 

 Oferim diferents recursos per empreses o persones en recerca de feina: 

 

- Servei de DIFUSIÓ 

Posem a disposició de les empreses diferents canals per difondre les seves ofertes (sempre mantenint l’anonimat de l’empresa): 

- Servei d’INTERMADIACIÓ 

Relacionem les ofertes de treball que es gestionen a través del Servei Local d'Ocupació amb els possibles candidats que el Servei té inscrits a la Borsa de Treball com a demandants d'ocupació. 

Rebem les ofertes de treball de les empreses i gestionem els candidats més idonis inscrits al servei. Busquem les persones amb les competències tècniques i humanes que l’empresa necessita sempre després de verificar que s’ajusten al perfil demanat. 

Enviem les dades curriculars i de contacte dels candidats a l’empresa, i si aquesta ho considera adient, es posa en contacte amb el candidat per tal de realitzar el procés de selecció. 

 

- Suport durant el PROCÉS DE SELECCIÓ 

Si l’empresa està interessada donem suport durant tot el procés de selecció: definició de perfils, publicació d’ofertes, filtratge de currículums, realització d’entrevistes (conjuntament amb l’empresa o bé des del nostre servei), presentació de candidats finals. 

Disposem d’espais a les nostres instal·lacions on poder realitzar les entrevistes per aquelles empreses que ho necessitin. 

 

- Formació contínua adreçada a treballadors en actiu 

Des del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls organitzem accions formatives, en funció de les necessitats de les empreses, per formar als seus treballadors en actiu. 

 

- Informació sobre contractació bonificada. 

El Servei Local d’Ocupació us pot informar, en qualsevol moment, de les bonificacions o reduccions en les cotitzacions que existeixen a l’hora de realitzar la contractació laboral, d’acord amb la normativa vigent. 

COM 

 

 

 

Al final de la plana del servei, trobareu un recull de webs de cerca de feina.Persones empadronades a Palafolls interessades en rebre orientació de caràcter laboral i ocupacionalCal estar prèviament inscrit/a al Servei Local d'Ocupació (SLO) de Palafolls.
Es pot concertar cita prèvia presencialment a l'Edifici MiD, trucant al telèfon 937620611 o per correu electrònic a l'adreça plf.ocupacio@palafolls.catDe dillns a divendres de 9h a 14h.Ocupació937620043 Ext. 300plf.ocupacio@palafolls.catEdifici MiDNúmero de visites
3672
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43