Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/07/2024 | 12:34 h
previsio
 
 
25/07/2024 | 12:34 h

Punt i final a la reforma del Consultori local

7 de juny de 2024


Les obres han permès millores en els espais dels i les professionals, per tal de facilitar la seva tasca diària a Palafolls


Recentment, han finalitzat les obres de millora al Consultori local de Palafolls, iniciades a finals de l'any 2022. Les actuacions han permès l'adequació i l'ampliació de diferents espais del centre millorant, així, la tasca diària dels i les professionals.

 

El projecte de la reforma, concretament, ha consistit en l'adequació de la sala d'infermeria, on s'hi ha fet un box d'urgències amb tres punts d'atenció, dues lliteres i una butaca. També s'ha ampliat una consulta i se n'ha creat una de nova.

 

S'han dut a terme millores en l'àrea administrativa, fent un taulell més diàfan i ampli del que anteriorment hi havia. S'han adaptat els lavabos per persones amb mobilitat reduïda i s'ha instal·lat un canviador per nadons.

 

Les obres han permès beneficis menors en els espais dels i les professionals, per tal de millorar la seva tasca diària al consultori. A més, aprofitant la reforma, s'ha modernitzat i adaptat tota la senyalització del centre.

 

Les actuacions es van iniciar per l'antiga sala de maternitat, que pertany a l'Ajuntament de Palafolls i és on es feien les sessions de prepart i postpart. Amb el nou projecte, s'ha creat un accés independent i s'ha habilitat una gran sala no assistencial on desenvolupar-hi activitats. També s'hi ha incorporat un bany i un petit vestuari.Número de visites
329
  • Notícia_portada (85)
  • hall
  • Pediatria
  • senyalitzacio

    + 1

  • bany
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43