Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/07/2024 | 13:26 h
previsio
 
 
25/07/2024 | 13:26 h

Disponible la vuitena edició de la revista El Ganxet

27 de maig de 2024


El nou número de la revista municipal exposa com Palafolls ha afrontat l'emergència per sequera en el darrer any


Des de finals de la setmana passada, la vuitena edició de la revista municipal de Palafolls ja està arribant a totes les cases del municipi. El Ganxet, el butlletí institucional del consistori palafollenc amb "denominació d'origen", se centra aquesta vegada en l'emergència per sequera, protagonista dels últims mesos arreu de Catalunya.

 

Més enllà d'explicar la falta d'aigua i les restriccions en el seu ús, el reportatge central detalla com s'han viscut els episodis del darrer any al municipi i què ha fet Palafolls per combatre-la, tant sobre del terreny com sobre del paper. També es menciona la campanya de sensibilització promoguda pel consistori per fomentar l'estalvi d'aigua en l'àmbit domèstic.

 

L'entrevista posa el focus en la Fundació El Molí d'en Puigvert, en una conversa amb el seu gerent, Miquel Àngel Ruiz. En aquesta, s'explica el dia a dia de l'entitat d'iniciativa social i es posa en valor la tasca que desenvolupa la fundació en la població.

 

Notícia_portada (80).png

 

La revista dedica una doble pàgina al pla d'inversions de l'actual mandat i repassa efemèrides d'aquests últims mesos com ara l'inici de les obres de restauració al Castell de Palafolls, el projecte de la nova rotonda d'entrada al municipi o la renovació de l'enllumenat públic amb tecnologia LED. També s'explica l'aposta reafirmada de les empreses que formen part del polígon industrial nord de Palafolls.

 

El butlletí recull els temes més destacats de l'actualitat i les publicacions del consistori a les xarxes socials que més repercussió han tingut. La secció "Descobreix l'Ajuntament" dedica el seu espai als nous serveis de tramitació electrònica per facilitar l'atenció ciutadana: la videoatenció i l'assistent virtual de padró.

 

El Ganxet ja està disponible a la majoria de les cases palafollenques i es pot recollir, també, a l'Ajuntament de Palafolls. La versió digital ja es pot consultar al web municipal.Número de visites
247
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43